1983-1985 – Music In The Mix – Part 3

Detta är en liten mini-mix på 23 minuter. Italo Disco-mix hette den när jag mixade ihop den 1992, men det är egentligen mer av blandad dansmusik från 83-85.

Lyssna som mp3

Please follow and like us:

2 reaktioner till “1983-1985 – Music In The Mix – Part 3”

  1. Grym mix :). Undrar vilken/vilka de sista låtarna är i mixen, de som börjar vid cirka 21:30? Den ena är ”Get Up” med Digital Emotion och antingen är det en mix jag inte känner till eller är det en mash-up?

    1. Tack 🙂 Det är nära, men inte riktigt. Det du hör är ”X Ray Connection – Get Ready (Special Freak Mix)” som är B-sidan på maxin ”Get Ready”. Den är samma sound på B-sidan, men de har ballat ur lite extra med effekterna 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *