Anita Lindblom – Sånt Är Livet (Pierre J & MJ Remix)

Att remixa något var helt nytt, men en dröm för mig. Jag har diverse riktigt usla försök undanstoppade, och ofta så testades ny teknik och nya tekniska idéer för hur man kunde skapa en remix, med min för tiden ganska enkla utrustning. Det fanns ju inga seriösa tankar om att få ut eller sprida dessa publikt, så några färdiga produkter var det inte tal om.

Men för att illustrera hur det kunde låta, så kommer här en liten remix. Michael Jönsson (MJ) och jag umgicks en del och ibland gjorde vi några grejer ihop. Här kommer en variant på Anita Lindbloms klassiker “Sånt Är Livet”. 

En enkel bakgrund skapades med lite bastrumma, ett extra piano och lite publik. Hela låten beatmixas sedan live från en 1200-grammofon. Låten hämtades från Remixed Records, som tidigare gjort en remix på den. Som sagt, test av teknik och prylar om hur det kanske kunde gå till.

(Pga Soundcloud-strul så börjar den först efter 20 sekunder)

 

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *