Archive 1991 – Mixtape November-Side A

Alla som var DJs vid denna tid, kommer väl ihåg tjatet från precis alla “har du inga bra kassettband att sälja?”

Frågan kom från vänner, bekanta, dörrvakter, restaurangpersonal, workout-instruktörer, ja kort sagt alla man mötte, ville ha ny blandad musik att lyssna på. Det är lätt att glömma att utbudet på radio eller samlingsskivor, inte minst mixade, var extremt begränsat vid denna tid. Kassettband var i princip det enda sättet att få tag ny blandad musik mixat nonstop.

Jag samlade ihop mina senaste skivor som hörde top-20-listan till, och mixade ihop dem live i en tagning. All klubbmusik lämnades utanför, här var det månadens inköpta hits. Och en klassiker fick hänga med.

Lyssna som mp3

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)