1992 In The Mix

Jag är 19 år (fyller senare på året 20 år). Trots min tämligen unga ålder så känner jag mig ganska etablerad som DJ. Jag upplever också att jag har bättre koll på musiken och det totala utbudet som finns. I början hade man ju ingen koll, utan såg bara lite vad de olika butikerna erbjöd, men nu började jag få en bättre överblick.

Basen i det man spelade var house, men r’n’b & hiphop var självklara inslag, likaså technon, som allt som var snabbt och hårt kallades i folkmun, undantaget euro-diskon, som blev ett begrepp detta år. Det var inget jag tyckte så bra om. De största euro-låtarna hanterades av mig som valfri hit i valfri genre, dvs vissa låtar blev man tvungen att spela.

Jag skapade även ett års-medley, med 78 låtar som var stora under 1992, men denna mix här fokuserar på låtar som jag själv tycker är värda att minnas och som kan vara kul att höra idag. (Års-medlyt hittar du längre ner på sidan)

Här på YouTube kan du samtidigt se alla bildomslag från skivorna.

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)