Archive 1995 – Infinite Mass-Mah Boyz (Pierre J Remix)

Eftersom jag medverkade på över 50 skivor under 1995 och ytterligare 50 skivor under 1996 så fanns inte så mycket tid över att göra projekt på skoj längre. Men ibland så kunde jag ändå få ett ryck. Det var väldigt vanligt att r’n’b, soul och viss hip-hop även fick house-remixar gjorda låtar på sina låtar. Allt för att öka sin spridning och få sin musik spelad i andra kretsar.

När Infinite Mass ‎fick en stor hit med “Mah Boyz” så fanns inte detta och jag gjorde en egen variant som jag själv ville spela. Den finns inte släppt någonstans och när skivbolaget fick höra om den så ville de inte skapa någon efterfrågan på någon house-version, då de försökte lansera Infinite Mass som “riktig hip-hop”. Så här lät den hur som haver.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *