Archive 1996 – Tellus – Are You Ready (To Have A Party)

Finns även på SpotifyApple Music, iTunesJuno & Beatport

Tellus trummade på i full karriär och även denna singel placerade sig top 10 på Swedish Dance Chart. I första utkastet så hade jag samplat rösten från ett live-uppträdande med Will Smith. Detta hörde skivbolaget direkt när jag skickade upp låten dit. Något samplingsproblem var jag inte intresserad av, så alla vokaler fick spelas in på nytt. Den som låg närmast till hands var min lillebror Patrik som här fick gapa “Are You Ready To Have A Party Out There?” och det var det många som ville uppenbarligen. Detta är första gången någonsin som detta finns tillgängligt som digital nedladdning.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *