Archive 2002 – Dream Warriors Remix


Ibland så händer det plötsligt roliga och oväntade saker. Sent under 2001 så blir jag kontaktad och får frågan om jag vill remixa en personlig favorit, nämligen ”Dream Warriors – My Definition Of A Boombastic Jazz Style” som jag själv köpte på vinyl 1990. Låten är magiskt svängig och samplar Quincy Jones tidlösa hit ”Soul Bossa Nova”.

Jag är ganska klar över vart jag vill ta låten och nyttjar även lite scratch-kunskaper för att svänga till det ytterligare. Remixen släpps på deras samling ”The Legacy Continues…” under 2002 fast då i en förkortad radio version som jag också skickade med. Är osäker på om hela denna långa version någonsin fått se dagens ljus. Hur som haver, så har den det nu 🙂

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *