Archive 2004 – Hertz-Julia, Linus & Dean Martin


Also available on SpotifyApple Music, iTunesJuno & Beatport

Det som hade tagit mest skruv var artisten ”Hertz” och förutom släpp på egna etiketten Sway så blev det även släpp på många kända etiketter. Till exempel Primate, Recycled Loops, Mankind, Wet Musik, Zync och Zync Grooves för att nämna några. Detta var verkligen heta etiketter att vara med på vid denna tid.

Under hösten 2003 efter konkursen så fick jag frågan om jag ville ta mina etiketter och flytta dem till holländska Triple Vision, för att sedan fortsätta bedriva min verksamhet på samma sätt fast med holländsk bas. De hade även en plan klar för att hämta hem ett eventuellt lager om de bara fick min fullmakt. Detta lät som en bra plan så vi kom överens om att göra så.

Detta blev första släppet på SWAY, gjort från Holland. Låtarna är döpta efter mina 2 barn, Julia och Linus. Och sedan Dean Martin då av förklarliga skäl. “Juila, Linus & Dean Martin”, vilket perfekt EP-namn 😉

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)