Archive 2004 – P3 Dans 2004

I första mixen hörs en blandning av genres med bland andra Peace Division, en skön bootleg och den splitter nya promon ”Mylo-Drop The Pressure”. Den andra innehåller klassisk house från bland annat Defected. Tredje innehåller Joris Voorns genombrott Incident som samplade “The Reese Project-The Colour Of Love (Underground Resistance Mix)”. Fjärde mixen inleder Tobias Von Hofstens med en låt som jag tror aldrig släpptes och vidare ett av Eric Prydz alias Cirez Ds tidiga släpp. Axwells stora genombrott kan du höra i femte mixen och även den låt som satte Eric Prydz på kartan internationellt innan Call On Me.

En av mina absoluta favoritgenres när det görs på rätt sätt är Electro som du hör i sjätte mixen. Smattrande Roland TR-808 och några sköna syntar på det så är man hemma. Här följer ett antal låtar i snabb följd. Vinylmix. Både Yazoo och Janet Jackson swishar förbi i sjunde mixen. Åttonde mixen inleds med Cassius och en underbar flört med hip-house-genren som huserade under sent 80-tal. Ultra-coolt om du frågar mig. Mix nio är techno mixat från vinyl. Steve Angello, Henrik B och Eric Prydz kan höras i mix tio. Mix elva är techno rakt igenom med en hög intensitet och som inleds med KLF i en Chris Liebing Remix som jag fick av honom och som aldrig släppts kommersiellt. Sista mixen är några magiska technolåtar som får avsluta dessa program som sändes under 2004.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *