Archive 2005 – Hertz i London


En flyer från min spelning i London. Spelningen är på Club Fire i Vauxhallområdet och huvudakterna är Andy Farley, Trevor Rockcliffe och jag. Allt går bra kring spelningen och jag blir sedan körd tillbaka till hotellet. Ett av mina stora mål som liten var detta jag just gjort. När jag växte upp, började följa musik och allt som hade med DJ:s att göra i början av 80-talet, så lyckades en svensk, göteborgaren Sanny-X, att göra medleys och megamixer för ”Disco Mix Club” förkortat DMC. Dessa skivor spreds över världen och blev hett eftertraktade. Under denna tid så spelade även Sanny-X som DJ på Hippodrome i London. Som liten drömde jag om att bli DJ och tänkte samtidigt att om man nu lyckades, tänk att få spela i London någon gång. Det var ju fullständigt främmande att det någonsin skulle ske, men nu hade jag precis gjort just detta och dessutom fått bra betalt. Någonstans så kunde jag bocka av detta från min lista. Ännu en av mina drömmar som liten hade faktiskt slagit in.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *