Italo Disco Mix 1982-1984

Efter att ha tagit med några av de bästa och mest populära italo-låtarna i årsmixarna så finns det så mycket kvar som jag gillade och lyssnade på. Så det får bli några mixar som gräver djupare i italo-genren.

Personligen så tycker jag hela soundet lät som bäst mellan 1982-1984. Sedan är det väl som med mycket, att när det är helt nytt, så blir wow-effekten så påtaglig när ett helt nytt sound började erövra världen under dessa år.

Gillar du italo disco så kommer du ha en dryg timmas njutning framför dig.


Här kommer del 2 och 37 magiska italo disco låtar rätt hem till dig genom ett enkelt tryck på länken. Det är mina egna favoriter från förr. Alla är hämtade mellan guldåren 1982-1984 då hela genren var i sin linda och under utveckling.

Här nedan kan du även lyssna via YouTube och se hela tracklistingen i informationen.

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)