12″ Hit Mix 1985-1989

Part 1 – Nu skall vi köra igenom alla fina hits som kom mellan 1985-1989 i 3 delar, varav detta är den första.
Det speciella är att du hör alla maxisinglar och dess special-versioner. Alla i original och släpptes dessa år. Så även om du kommer känna igen alla låtarna så garanterar jag att du inte hört alla dessa versioner, för vissa var verkligen svåra att få tag på.

Vi inleder med en rock-låt för ovanlighetens skull, från Def Leppard, som släppte ett otroligt bra album 1987, men här hör du maxin.

Part 2 – Om du lyssnat igenom mina års-mixar över 80-talet, från 1980-1989, så behöver du inte oroa dig över att samma låtar skall komma här igen, för det gör de inte. Utan här är hits som inte tidigare varit med, fast med ett undantag; Första låten som drar igång mixen är så sjukt bra, kanske en av 80-talet allra bästa låtar, och som också kom i en amerikansk US-Mix, så den fick faktiskt vara med en gång till i denna grymma version.

Vi skall avsluta mixen lika spektakulärt fast med några låtar som kanske är mer åt det pinsamma hållet, otroligt stora hits, men visst är det med lite blandade känslor man hör dessa låtar nu, som faktisk väldigt sällan spelas idag, men som verkligen toppade alla listor då. Skriv gärna en kommentar om hur du kände kring dessa låtar, för det fanns uppenbarligen massor av människor som älskade dem 🙂

Part 3 – Här kommer den sista delen i hit-racet i magiska maxi-versioner av mycket kända låtar.

Det går ju inte att passera dessa år utan att nämna Stock Aitken Waterman som fullständigt ägde listorna under dessa år med så oroligt många olika artister. Soundet var väldigt gångbart och 30% av singellistan 1989 i England låg detta team bakom. Helt galet.

I denna mix hör du en av deras få egna singlar under namnet Stock Aitken Waterman men även en hel del olika produktioner som de ligger bakom.

Här nedan kan du även lyssna via YouTube och samtidigt se hela tracklistingen i informationen.

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)