Götadiscot 1992 – Nationaldagsfirande

Inspelad live från Götadiscot i Göteborg inför en publik på ca 30.000 personer. Detta event var en del av nationaldagsfirandet och hölls årligen på Götaplatsen, som förvandlades till ett enormt dansgolv. Så stort att det faktiskt togs upp i Guinness Rekordbok för största discopublik i världen.

Några år tidigare hade jag själv stått i publiken och drömt om att få spela där. Nu blev jag istället inbjuden att spela. Man var egentligen tvungen att hålla sig till musikprofilen som arrangören Gillet ville ha, dvs endast party-musik, men vi kom överens om att jag fick göra ett uppträdande på 20 minuter, där jag fick spela vad jag ville. Det blev som en mini-kväll, hip-hop, techno och lite kommersiella hits.

Lyssna som mp3

 

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *