Archive 1994 – Absolute Dance 5 Remix


Här kommer nästa mix för Absolute Dance och det är nr 5 i ordningen. Kul fakta kan vara att det är min Juno-106 som agerar basgång i introt för att passa tonarten med nästa låt av Loveland. Den åker för övrigt upp i tempo hela tiden med hjälp av Pioneers CD som jag skrivit om innan. Man kan höra att den nästan har en phaser-effekt på, men det var alltså så “Master Tempo”-funktionen lät.

“The Prodigy-No Good” som du hör är min helt egna produktion med några samples från Prodigy och sången du hör där, hämtade jag från “Kelly Charles-You’re No Good For Me”, allt för att få ner hela låten i tempo, men fortfarande låta Prodigy och passa i mixen. (Även Prodigy samplade ju Kelly Charles, så visst tror man att man hör Prodigy, och inte mig 😉 )

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)