Archive 1995 – Intervju och mix på Musikjournalen Tema Dans

Under Musikjournalens Tema Dans första år, senare kallat P3 Dans, så frågade Calle Dernulf om jag ville ställa upp på intervju och även leverera en mix de kunde sända. Det ville jag självklart. Då programmet handlade om klubbmusik så levererade jag en hel del egna produktioner som låg i den linjen. Här hör du intervjun, samt efterföljande prat där även Pia Kalischer hörs.

Här nedan hör du själva mixen i full kvalité. Jag brukar vara en rackare på att hitta samples som olika artister har samplat till sin musik. Danny Tenaglias fantastiska Bottom Heavy fick inleda, men med en liten twist. För han hade stulit många av de coola ljuden från “Yello – Lost Again” som jag mixar in 22 sekunder in i mixen och fram till 1 minut, där Dannys samplade ljud tar över.

Annan kul kuriosa kan vara att tjejen som hörs sjunga i båda mina projekt “Knockabout-Reality” och “Pierre J-Set You Free” heter Malin Dahlström och släpper idag skivor under namnet ”Niki & The Dove”. Hon hörs från 8.10 in i mixen och fram till 16.15. I sista låten hör du röster från DaYeene samt Fredrik “Apollo” Asplund, som nyligen turnerade med sin föreställning “Det här är min historia”.

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)