Archive 1996 – P3 Remix 1996

Så här började min karriär på P3. Jag fick en timma i veckan under 5 veckor på sommaren då killarna i P3 Mix tog semester. P3 Mix förvandlades till P3 Remix. Här får man en alldeles perfekt överblick om hur musiken lät under 1996. De ca 75 låtar jag spelar spänner över alla genres, från klubbig house till den mest kommersiella housen, r’n’b, hip-hop, trance och en hel del hits. Mitt i programmen så intervjuades jag i sändningen för att få komma lite till tals och berätta om mixar och produktioner, därav en lite längre instrumental passage mitt i varje mix. Dessa är rätt välgjorda, så mycket nöje 🙂

Svenska Dagbladet skrev;
Varje fredagkväll mixar sig Henrik Olsson och Magnus Larsson fram mellan skivor, frukter, fåglar och människor på telefon. Under fem sommarveckor kommer ”Den svenska danslistan” att ersättas av unika nonstopmixar av en av Sveriges bästa discjockeys, Pierre Jerksten från Göteborg.

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)