Archive 1998 – Absolute Boogie Medley

Detta blev det allra sista officiella medleyt som Absolute gjorde. Skivan var inspirerad av ett antal 70-tals-filmer som kom vid denna tid. Själva medleyt mixades efter bästa förmåga, och en låt som absolut skulle med var Boogie Shoes, som man normalt inte spelar så ofta som DJ. Om någon uppmärksam lyssnare hör att sista mixen hörts förut, så är den hämtad från ett tidigare jobb, Dance Explosion 2-mixen som jag gjorde 1994, där dessa båda låtar också ingick. Jag la mycket jobb på den övergången, och kollade med Absolute om den var ok att använda igen, och så fick det bli.

4 svar på ”Archive 1998 – Absolute Boogie Medley”

  1. Håller med Adam ! Körde denna medley på ett företagsgig , för någon veckan sedan…Den går alltid hem! 🙂 Du gör ett fantastiskt jobb med denna sida… Otroligt intressant och följa din historia om musikskapandet/remixerna och dina Mixtapes! 😉

    Svara

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)