Archive 2003 – Oldies Mixar
Historien bakom dessa mixar är att vi hade ett partygolv på Trädgår’n i Göteborg som jag bokade DJs på. Själv spelade jag i princip aldrig party längre, men fick ett ryck ihop med några spelningar där. Tänkte att jag plocka upp tråden från alla gamla medleys jag gjort som tex Absolute Party, Absolute Boogie, Wild Rock och Dance Explosion, som alla var mycket svåra att mixa ihop.

Så jag satte mig ner och gjorde en lista på de mest spelade partylåtarna vid denna tid. Sedan plockade jag fritt bland dessa under de ca 3 veckor det tog att få ihop mixarna. Totalt sett ger dessa mixar ett 4 timmar långt block med några av de mest kända låtarna som finns. Har du själv någon fest för blandade åldrar där igenkänningen skall vara 100%, så är det bara att trycka play 😉

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *