Alla skivor skall säljas – all info! – uppdaterad 8 maj

Allt skall bort – LÄS HELA TEXTEN!  – uppdaterad 8 maj

Förhoppningen är att alla mina fina skivor skall få fortsätta uppskattas av någon annan. Så det är med ett varmt hjärta jag låter dem gå vidare.

Jag kommer sälja alla skivor jag äger, det innebär all vinyl, alla CDs och allt jag någonsin varit inblandad i. Mina produktioner, remixar, megamixar, släpp på egna labels som Q-Records, Clones, Sway, allt jag gjort som Tellus, Hertz, Pierre J och alla andra alias och allt finns i lager, även från alla labels jag någonsin medverkat på.

Just nu ligger redan allt uppe som jag varit inblandad i, där allt är helt nytt i mint skick, och dessa skivor kan du göra en önskelista på redan nu och börja beställa. Hur du gör står längre ner. Du hittar dem på https://www.discogs.com/user/q-park/collection

På sidan kan du även söka på min collection, och slår du tex Hertz eller Tellus  så kommer allt jag har upp med detta. Du kan se priser på vad dessa skivor har sålts för innan, ett lägsta pris, ett medelpris och ett högsta pris. Detta kan vara bra att förstå, ungefär vad skivan är värd. Mitt pris ligger oftast på det lägsta. Att köpa av mig skall vara billigt.

Jag kommer gå igenom genre för genre, synt, svenskt, hiphop, 80-tal, 90-tal, techno, house, stora artister typ Madonna, osv osv för att underlätta att hitta det man är intresserad av. Detta fylls alltså på dagligen framöver. All försäljning sker på Facebook https://www.facebook.com/pierrejerksten där finns också alla bilder på skivorna.

Mina CDs är oftast som nya, men mycket av min vinyl har använts av mig som DJ, dvs många har sprickor i omslag och kan vara repiga. Söker du bara vinyl i nyskick och mint, så har du hamnat på fel ställe. Här har du istället möjlighet att köpa mycket väldigt billigt. Om en skiva är värd mellan 30-90 kr och jag tar 30 kr, så är den i fint skick, men om jag tar 10 kr så räkna inte med att den är som ny. All vinyl är dock helt spelbar, inga matrester på, men räkna med knaster och ytliga repor. Tar jag 10 kr för en som är värd 100-300 så är ju skicket uselt. Spelbar, men omslaget kan vara trasigt med kladd eller klistermärke, men detta var ett worst-case-exempel. De flesta omslag har skador, utan tvekan, men det finns även vinyl i gott skick, även med fina omslag. Låt mitt pris vara din guide.

Jag kommer lägga upp det jag vill sälja med rätt priser på https://www.facebook.com/pierrejerksten

Den som vill köpa nån skiva svarar i tråden på Facebook och får ett OK av mig, då är det swish som gäller direkt, för att paxa skivorna. Pierre Jerksten 0736-824315 och vill man chatta så finns jag på messenger. 

Billigast är att hämta skivorna i Västra Frölunda. Annars skickas de på det sätt som önskas och då läggs frakt på. Du kanske har köpt flera skivor och då skickas detta samtidigt. Skivorna är ju redan betalda. Post Nord har skicka lätt max 1 KG för 70 kr och Schenker skickade jag 15 vinyler med nyligen för 120 kr, båda spårbart.

När en skiva är swishad för så gör jag en notering och uppdaterar Facebook-inlägget så fort jag kan. Jag är väldigt lätt att nå, så är det något så bara fråga.

Kort repetition; Köp mina produktioner redan nu, allt annat annonseras med mitt pris på min facebook-sida, kommentera, jag svarar, swisha, skickas, klart!

Hoppas du hittar mycket kul som du gillar 🙂

6 svar på ”Alla skivor skall säljas – all info! – uppdaterad 8 maj”

 1. Hej Pierre
  Är intresserad av samtliga Future sound of London. 6st fanns upplagda, har du flera så tar jag dom också.
  Pris?
  Tor-Björn

  Svara
 2. Vill köpa
  MCL (Micro Chip League) – Code Numbers 100:-
  Pet Shop Boys – Being Remixed 20
  Duran Duran – Master Mixes 50

  Svara

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)