Archive 1992 – Avslutning på Lördagskväll

Michael Jönsson och jag satt och pillade mycket med våra skivor och kom på idéer. Vissa DJs hade sina speciella avslut på sina kvällar. Det kunde vara en jingel eller någon speciell trudelutt som blev som ett signum. Varför inte försöka göra något själva?

Vi började sampla lite olika barnskivor för att göra ett lite avslut. Bland annat hämtat från diverse “Astrid Lindgren”-sagor. Det blev till ett roligt avslut på en dryg minut, som avslutas med en som säger “hej då” repeterat många gånger.

Denna kom senare att inkluderas på första skivsläppet med “Knockabout” som kom 1993. Den kunde då höras avsluta disco-kvällar runt om i hela Sverige. Som extra finness, så är vinyl-skivan gjord så att “hej då” frasen går in i mitten, och fortsätter repeteras i all oändlighet, eller tills man stänger av grammofonen då.

Lyssna som mp3

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *