Per Gessle på Mårtensson i Halmstad

1993 Per Gessle På Mårtensson

Ett roligt event jag spelade regelbundet på var ”kändispremiären” på Hotell Mårtensson i Halmstad, som invigde sommarsäsongen. Då flögs det ner ett chartrat flygplan med kändisar från Stockholm, som under premiärkvällen blandade sig med lokala VIP-gäster. Ja det var extremt mycket kända ansikten på ett och samma ställe.

En kväll denna sommaren på Mårtensson surrades det lite extra, och kanske skulle Halmstads egen stolthet dyka upp. Det var nämligen Per Gessle som skulle gifta sig, och hade en svensexa, där kompisarna lurade upp honom på scenen för att sjunga några låtar.

Alltså den energin, och det kaoset som utbröt, när Per Gessle helt oannonserat kommer upp på scenen och bränner av sina paradnummer, inklusive Sommartider, ja det var verkligen en upplevelse. Extra kul var att läsa kvällstidningarna dagen efter såväl premiären som Gessles svensexa, för det var förstasidesstoff och mittuppslag med mycket bilder från kvällarna som jag spelade på. (du ser mig högst upp i höger hörn, ståendes i DJ-båset)

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)