Andra kända medleys

Här nedan följer ett antal kända medleys, varav några låg till grund för att jag fick göra mitt första, Absolute Dance 4, som du kan läsa mer om via länken. För att nå Dance Explosion 1 & 2 kan du klicka här.

Absolute Reggae 1-3, 1991-1995


Summer In The City 1-3, 1992-1994


Blandade mixar 1994-2001
Mixarna ovan är gjorda av Denniz Pop, Tobias Lindell & Michael Jönsson, Eric Hector & Niklas Ehring, Mankie Eriksson & Paul Rein, Giovanni, John & Zeb, Bob Grillman, Johan ”Shellback” Schuster. Absolute Dance 1-4 som det länkas till i toppen gjordes av Denniz Pop, René Hedemyr & JJ,Lars ”Snurre” Wimmer & Jonas Engström, Pierre Jerksten.

Please follow and like us:

En kommentar till “Andra kända medleys”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *