Archive 1997 – Absolute Dance Classics Mix(es)

Här samlas mycket av den mest populära dansmusik från 90-talet. Jag ville göra en så lång mix som möjligt, som fick med så många av dessa klassiska låtar som möjligt. Men samtidigt kunde inte radion spela mixen om den var i ett långt block på 20 minuter. Så jag skapade tre delar som kunde spelas separat, men som ändå flöt på så bra att man kunde spela de dryga 20 minuter i ett svep utan avbrott också. Därav den fyndiga titeln  “Mix(es)”. Detta är förmodligen ett av mina mest spelade medleys och kan faktiskt höras än idag på partygolv och fester runt om i Sverige.

2 svar på ”Archive 1997 – Absolute Dance Classics Mix(es)”

  1. Sista/tredje delen, har jag spelat ofattbart många gånger i snart 20 år 🙂
    En Dj-kompis i Finspång (Patrik Persson aka Dj Grävling) fick en Promo-cd till sin skivaffär inför skivsläppet, som jag sedan fick.
    En ”Floorfiller de luxe” varje kväll.

    Svara

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)