Archive 2003 – P3 Dans-mixarna 2003

Den som spar han har 😉 Här kommer mixarna som sändes under sommaren 2003, då med jinglar och prat, men här som rena musikmixar vilket jag hade sparat. Det är en blandning av house, techno och lite annat som låg rätt i tiden.

I första mixen hör du bland annat Steve Angellos första släpp på sin egen label Size, MAW, Africanism, Anthony Rother och en bootleg på Prodigy. I den andra hör du mixar och produktioner av bland andra Rino Cerrone, Valentino Kanzyani, Adam Beyer och Umek. Mix 3 innehåller bra grejer från Peace Division, Eddie Amador, Martin Venetjoki, Phil Kieran och Deetron. Fjärde mixen inleds med svenska Anagram, sedan följer släpp på 4th Floor, Bush och Saw Recordings. Vidare en väldigt cool remix på James Brown-Sex Machine och sedan blir det techno på vinylspelarna. Den sista mixen är späckad med techno-godis från Dave Clarke, Deetron, Pascal FEOS, Marco Bailey, Marco Carola och Murder Was The Bass från Dahlbäck och Krome (DK8).

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)