Archive 1994 – Pierre J’s Svea Kafé Mix

Svea Kafé var ett program som sändes i Sveriges Radio från Växjö och var föregångaren till P3 Mix, som det senare döptes om till fast med samma inblandade. Jag fick frågan om jag ville göra en mix som skulle sändas och det ville jag.

Nästan all min musik som jag producerade eller remixade hamnade i genren kommersiell house, motsvarande vad tex Axwell eller Fedde Le Grand gör idag. Samtidigt gillade jag klubbmusik som inte hittades på listorna eller var lika lätt att få tag på. Dessa båda sidor försökte jag visa upp så ofta jag kunde.

Här hörs några riktigt bra klubblåtar i början som jag verkligen gillade, och sakta men säkert glider mixen över i mer kommersiella låtar. Ganska likt hur man spelade ute på på klubbar runt om.

Lämna en kommentar

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)