Archive 2004 – Greatest Beats Vol. 1


Also available on SpotifyApple Music, iTunesJuno & Beatport

Den som köpte denna limiterade vinylen fick inte riktigt det på som var tänkt. Däremot är den digitala filen ett mycket trevligt verktyg för alla techno-DJs. Här följer ett antal trumloopar i följd som i takt byter till nästa efter 2 minuter. Problemet är på vinylen att den som graverade skivan tolkade låtarna som olika låtar och stoppade mellan varje, vilket ger ett större mellanrum än det är tänkt. Looparna går alltså inte i takt i förhållande till varandra sett över hela skivan. Vi lät den passera i alla fall och den sålde slut. Naturligtvis funkade ju alla loopar var för sig, men det var ju inte så det var tänkt. Däremot den digitala filen är väldigt cool att ha på en tredje spelare om man lirar techno och vill ha lite extra energi. Det blir även en bra effekt när nästa loop tar vid efter 2 minuter. Testa själv

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *