Archive 1993 – Götadisco – Juni 1993

Jag blev återigen inbjuden till att spela på Götadiscot. Inspelat live i Göteborg inför en publik på ca 50.000 personer. Detta event var en del av nationaldagsfirandet och hölls årligen på Götaplatsen, som förvandlades till ett enormt dansgolv. Så stort att det faktiskt togs upp i Guinness Rekordbok för största discopublik i världen. Det blev ett uppträdande på ca 20 minuter, där jag fick spela vad jag ville. Det blev som en mini-kväll, hip-hop, techno och lite kommersiella hits.

Här kan man höra min skoj-remix på “Bryan Adams-Summer Of 69” och under spelningen så mixades nya singeln ”Another Gate” in i setet och inför denna stora publik. Tänk att det är precis så här det funkar idag, artister producerar sin musik och åker sedan runt som DJs och spelar andras och sin egen musik på stora event. Det var sannerligen inte vanligt 1993, då artister var artister och spelade live, och DJs spelade skivor, punkt!

Detta finns även inspelat på video. Är någon sugen på att se det?

Lyssna som mp3

 

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *